Vhodný systé likvidace pro naše průmyslové vysavače

Ruwac a systém Longopac®. To jde skvěle k sobě!

Čím více materiálu odsáváte a čím častěji měníte sáčky na prach, o to více si uživatel musí přát systém, s nímž jde všechno zaprvé rychle a zadruhé zcela čistě.

Tato přání se mohou stát skutečností: když si obstaráte mobilní průmyslový vysavač Ruwac se systémem likvidace Longopac®. Tato kombinace je skvělá: Vysavač je robustní, pracuje mnoho let s vysokou účinností a minimálními nároky na údržbu. A systém Longopac® sbírá celkem nenápadně a ochotně i velké množství vysávaného materiálu.

A tak to funguje

Se systémem Longopac® již nepotřebujete žádné jednotlivé sáčky nebo nádoby na prach. Namísto toho je klem „límce“ držáku sáčku na prach umístěna průběžná hadice, která je na dolním konci připevněna kabelovými svorkami.

Tím vzniká sáček na prach. Pokud se má vyprázdnit, naplněný sáček se na horním konci dvakrát zaváže. Pak uživatel hadici jednoduše rozřízne a vyjme sáček uzavřený mezi oběma kabelovými svorkami. Uzavřené konce hadice se dotáhnout a může být zahájen nový cyklus likvidace.

To v praxi probíhá nejen rychle (běžně 30 sekund), ale také bez prachu a hygienicky, protože se obsluha sáčku naplněného prachem dotýká pouze zvnějšku. Tento inovativní princip nabízí Ruwac pro běžné kompaktní průmyslové vysavače, předřazené odlučovače a odstředivé odlučovače.

Skvěle sladěné dohromady

Dále: Vysavače Ruwac a Longopac® jsou dobrou kombinaci i vzhledově a vzhledem k ergonomii. Univerzálně použitelné vysavače je možné snadno nasadit na podvozek, který společnost Ruwac vyvinula pro systém Longopac®.

Kdo si chce usnadnit práci při výměně sáčku na prach, může si systém Longopac®vyzkoušet ve vlastním podniku: komplexní externí servis Ruwac je vybaven předváděcími přístroji.